Počet položek: 0 0,- Kč
Postele
Rošty
Matrace
Polštáře a lůžkoviny
Nábytek
Sklopné postele
Spací patra
Vestavěné skříně
Doplňky
Akce
Slevy až 50% - výprodej

Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková 60 x 120cm

kliknutím zvětšíte
Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONT
Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONTNepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONTNepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONTNepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONTNepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONTNepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONT
Vyberte variantu:
ks
Výrobce:VELFONT
Cena s DPH : 660,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:ihned ( 60 x 120cm )
Vystaveno na prodejně: vystaveno
Polštáře a lůžkoviny - Matracové chrániče
Toto funkční hyperprodyšné prostěradlo chrání matraci před zašpiněním, proniknutím tekutin a potu, roztoči, plísněmi a dalšími alergeny. Usnadní pravidelný úklid. Díky jemnosti bavlny a dostupnosti v mnoha barvách se výrobek používá jako prostěradlo.S Respirou budou povrch i jádro matrace stále čisté a beze skvrn.

Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA

Prostěradlo je vyrobeno ze 100% organické bavlny, která je opatřena hyperprodyšnou membránou z polyuretanu Neotherm® .
Certifikovaná organická bavlna použitá pro výrobu Respiry byla pěstována bez použití pesticidů a insekticidů. Je proto hypoalergenní. Pořízením výrobků z organické bavlny chráníme nejen své zdraví, ale také přírodu.

Po celém obvodu prostěradla je bočnice zakončená silnou gumou. Běžný rozměr je pro matrace vysoké 20 - 30 cm. K dispozici také atypický rozměr pro matrace vysoké 30 - 40 cm. 

Více o hyperprodyšné membráně

Respira se vyrábí v mnoha barvách. Vyberte si barvu, která nejlépe ladí k interiéru. K prostěradlu je dostupný také polštářový chránič ve stejné barvě.

Je ideální pro:

  • Všechny, kteří chtějí chránit své zdraví, udržet svou matraci v čistotě a prodloužit její životnost 
  • Alergiky, včetně alergiků na roztoče 
  • Všechny,kteří ocení ekologický způsob pěstování bavlny a chrání tak i své zdraví
  • Děti a seniory

Výrobek byl certifikován systémem zdravotní nezávadnosti OEKO-TEX. Dále byl úspěšně laboratorně testován na účinnost protiroztočové funkce membrány. Polyuretanová membrána neobsahuje ftaláty ani chlor, je recyklovatelná.

Dostupné barvy: bílá, krémová, světle šedá, tmavě šedá, písková, pudrově modrá, námořnická modrá, tyrkysová, hořčicová, bledě růžová, šedobéžová, mátová, tyrkysová

Vyrobeno ve Španělsku.

Materiál: svrchní materiál 100% organická bavlna, bočnice 100% organická bavlna, membrána 100% polyuretan

Rozměry:

Délka: 190/200, 210/220 cm

Šířka: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Výška matrace: 20 - 30 cm, 30 - 40 cm

Dětské: 70x140, 60x120 cm

 

Více o hyperprodyšné membráně:

 Hyperprodyšná membrána Neotherm®

Membránou Neotherm@ jsou opatřena některá prostěradla, matracové a polštářové chrániče značky Velfont®. Membrána je vyrobena z hi-tec polyuretanu, který nepropustí žádné tekutiny, ale pára z potu snadno proniká mezimolekulárními otvory.

Membránu z PU zátěru si lze představit jako sítko s velmi malými otvory. Jednotlivé póry mají přesně stanovenou velikost, aby spolehlivě plnily svou funkci. Jsou právě tak malé, aby jimi nepronikla kapka vody a právě tak velké, aby naopak molekuly par mohly volně procházet. Póry jsou 20 000 krát menší než kapka vody a přitom 10 000 krát větší než molekula vodní páry (velikost pórů … 0,2 μm, molekula vodní páry … 0,0004 μm).

Standardní polyuretanové zátěry se používají u mnoha textilií velmi často, tyto výrobky jsou vždy označovány jako prodyšné, ale úroveň prodyšnosti se velmi liší. 

V čem je Neotherm® lepší než běžné polyuretany? Náročnou technologií výroby, díky které je membrána velmi tenká, pružná a zároveň má největší schopností propouštět vodní páru (měřeno metodou RET). Tato supertenká membrána umožňuje její použití i u výrobků, u kterých to bylo donedávna nemožné. S membránou Neotherm® se setkáváme pouze u značky Velfont®. 

Použití membrány Neotherm® u polštářových chráničů a prostěradel zajišťuje maximální hygienu bez nepříjemného pocení a rušení spánku šustěním. K dispozici jsou prostěradla a polštářovéchrániče.

Parametry - Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková

Materiál: svrchní materiál 100% bambusová viskóza, bočnice 100% polyester, membrána 100% polyuretan

Rozměry:

Délka: 190/200, 210/220 cm

Šířka: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Výška matrace: 20 - 30 cm, 30 - 40 cm

Dětské: 70x140, 60x120 cm

praní normální postup 95°Cprofesionální čištění za mokra normální postupnesmí se chemicky čistitmůže se sušit v bubnové sušičce při nižší teplotěnesmí se bělitnesmí se žehlit

Potřebujete poradit ? Nepropustné prostěradlo RESPIRA - ORGANICKÁ BAVLNA / písková VELFONT

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace